Hjem

aVoice er et enkeltpersonsforetak som tilbyer voiceover, lydredigering, melodier, samt noe grafisk arbeid som logo, plakat og elementer til websider.

aVoice leverer kvalitet til en god pris. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale 🙂

Voiceover

Trenger du en stemme til en produksjon eller et annet formål? Ta kontakt for en god pris. Stemmen kan leveres ferdig redigert eller helt uferdig uten påvirkninger fra programmer.

Portfolio

Radioreklame

Color Line – Reis på byferie

Color Line – Byferie (kvinnelig voice – Anne)

Telenor – Swap

Telenorbutikken – Swap (lokalreklame)

Palmesus 2013 – Radioreklame (NRJ Kristiansand)

Palmesus 2013 – Promo

Block Watne

Block Watne – Et skikkelig hus

Andresen bil

Andresen – Sponsor på radio for værmelding

Get

Get – Du bestemmer (lokalreklame)

HardCore Dealer Kristiansand

HardCore Dealer Kristiansand (lokalreklame)
Lydredigering

Lyd til reklame for veldedighet? Vi gjør det gratis!

Vi har laget gratis reklame til Kirkens Nødhjelp, hvor vi fikk kjente radiostemmer og skuespillere til å lese.

Om oss

aVoice ble opprettet i 2007 av Christopher Amundsen. Den gang for å fakturere kunder som han hadde fått på grunn av hans erfaring med lyd.

Christopher startet med nettradio, hvor han var både programleder og produsent. Dette var både mindre kjente og kjente nettradioer. Noen av dem var Radioplanet, NordicRadio, Dj.Norge, FutureStation, og HitCity (som han senere driftet).

Videre fikk han arbeide frivillig i lokalradioen i Larvik, Nye Radio Larvik. Han fikk også etter hvert lønnet arbeid i JærRadioens kanaler som Radio Larvik, Radio Sandefjord og til slutt Radio Tønsberg (som var vestfolds største hitradio). I senere tid var han freelance i P4, og han fikk arbeid i NRJ Kristiansand (produsent, programleder og de siste årene som leder av den daglige driften).

I dag er Christopher ansatt i staten og driver aVoice som en ekstra inntektskilde.  Han gjør primært innspilling av sin stemme for både reklame, e-learning, og stemme til video/animasjon. Han produserer også melodier.

Christopher er en alsidig mann innen medier, og han sier ikke nei til utfordringer. Han øye for design og kan lage logo, plakat og enkle animasjoner.

Ta kontakt med ham for et hyggelig tilbud.

Kontakt oss

post @ avoice . no

tel: +47 (0047) 950 96 970