Om oss

aVoice ble opprettet i 2007 av Christopher Amundsen. Den gang for å fakturere kunder som han hadde fått på grunn av hans erfaring med lyd.

Christopher startet med nettradio, hvor han var både programleder og produsent. Dette var både mindre kjente og kjente nettradioer. Noen av dem var Radioplanet, NordicRadio, Dj.Norge, FutureStation, og HitCity (som han senere driftet).

Videre fikk han arbeide frivillig i lokalradioen i Larvik, Nye Radio Larvik. Han fikk også etter hvert lønnet arbeid i JærRadioens kanaler som Radio Larvik, Radio Sandefjord og til slutt Radio Tønsberg (som var vestfolds største hitradio). I senere tid var han freelance i P4, og han fikk arbeid i NRJ Kristiansand (produsent, programleder og de siste årene som leder av den daglige driften).

I dag er Christopher ansatt i staten og driver aVoice som en ekstra inntektskilde.  Han gjør primært innspilling av sin stemme for både reklame, e-learning, og stemme til video/animasjon. Han produserer også melodier.

Christopher er en alsidig mann innen medier, og han sier ikke nei til utfordringer. Han øye for design og kan lage logo, plakat og enkle animasjoner.

Ta kontakt med ham for et hyggelig tilbud.